Dödens fru.

Du är den jag vill vara med, du är den jag vill ge mitt hjärta till. Bokstavligt talat. Jag har insett det nu. att du är den jag vill leva med. Jag kan inte tänka mig att ha det så bra med någon annan som jag skulle kunna ha med dig.
Du är den jag drömmer om varje natt, du är den jag tänker på varje dag. Jag önskar att jag någon dag snart får träffa dig, så jag får se hur vacker du är. Jag hoppas du kommer och hämtar mig snart. Snälla döden, kom och gör mig till din fru, jag vill bli fru Död ..

Du kommer alltid bli påmind, om personen du en gång var ..

Vet du om att det är dig alla snackar om? Alla vet vem du är, alla tror att dom vet vem du är. Och det spelar ingen roll vad du gör eller inte gör, folk snackar ändå.
Jag trodde först att det handlade om att man är tjej. Är man tjej och man ger kille en kram någon gång offentligt så får man höra sen; "Vem var de du stog o strulade med då?". Men är man kille och man går och håller på o strular med massa tjejer under en o samma kväll. Då sägs ingenting.
Jag har varit i den situationen, och det var då jag insåg att det spelar ingen roll om man är kille eller tjej, det handlar om vem man är, vem man är som person, vad man har för förflutet.
Har du haft ett dåligt förflutet som du helst vill lägga bakom dig, så kan du ju glömma det.
Det spelar ingen roll hur mycket du förändras, för andra är du fortfarande samma person som du var i ditt förflutna.

Hur mycket du än förändras så kommer du alltid bli påmind om personen du en gång var. Ryktena kanske försvinner, men det kommer ändå nya, varje dag ..

Depressed and suicidal

Depressed and suicidal