Om jag ändå kunde spola tillbaka tiden.

Hade jag fått en önskan så hade jag valt att spola tillbaka tiden, så jag hade kunnat göra massvis med saker annorlunda, då hade allt kanske varit annorlunda mellan oss nu. Allt hade kanske varit till det bättre. Jag hade kanske mått bättre, tror jag i alla fall. Men nu ska man inte tänka så, för det kommer aldrig att gå,
men
om jag ändå hade kunnat spola tillbaka tiden.

 
Det funkade!
Trodde jag ja ..


Finns det något som kan hjälpa mig härifrån?

Finns det något som kan hjälpa mig härifrån? Något man verkligen kan vara säker på att det funkar. Det finns dem som säger att rep funkar, men jag vet inte riktigt om jag kan lita på det, det kan ju lossna för att man inte har knutit tillräckligt hårt. Pistoler sägs vara bra, men är modet lika starkt då när man väl har siktat in sig på stället man ska träffa? Hoppa från broar vet jag inte riktigt, tänk om man är höjdrädd, då kliver man nog inte ens ut på bron.
Jag säger inte att jag mår dåligt, bara att jag vill bort härifrån.

 
Snälla låt det funka,
jag vill verkligen härifrån ..

Jag sitter ensam o tänker, och sedan är jag borta

Det är ofta vi tänker på livet o dess mening, i alla fall jag. Men jag kommer inte på något riktigt bra, kärlek är en anledning till att vi lever, men slutar det alltid lyckligt? Inte för min del. Familj och vänner är också en anledning till att vi lever, men det är inte alltid vänner o familj finns där för en, endel vänner försvinner och familjemedlemmar vill bara inte veta av oss längre. Kan du komma på en orsak till varför vi lever?

 Och sen är jag borta
Jag sitter ensam och stirrar ut i tomma intet.
Tänker på livet o dess mening,
sen finns jag inte längre kvar.